Leren met aandacht

AFTER’S COOL is een vertrouwenspersoon en coach in één, die scholieren van de basis- en middelbare school met plezier leert leren en vooruitkijken. We zijn opgericht in 1999 met als missie: ‘Blije kinderen aan de keukentafel en vol zelfvertrouwen in de klas’. Met een flinke dosis positiviteit en enthousiasme helpen we scholieren daarbij. Ieder kind verdient bij ons dezelfde kans. En altijd op een manier die bij hem of haar past.

Leren met aandacht

6700+

leerlingen

21

vestigingen

8,4

waarderingscijfer

97%

slagingspercentage

Sinds 1999 een succes

Thorwald Letzer begon in een souterrain in Scheveningen met één enkele scholier. Inmiddels is AFTER’S COOL één van de beste instituten voor onderwijsondersteuning in Nederland en sowieso het leukste! Je vindt ons op meer dan 21 locaties en online. Zowel bij scholen als op eigen locaties, door de Randstad verspreid. Van Rotterdam, Delft en Scheveningen tot Amsterdam-Oost.

Positieve vibes!

Oprichter Thorwald worstelde zelf vroeger met huiswerk, waardoor hij als geen ander begrijpt hoe belangrijk écht goede begeleiding is. AFTER’S COOL werkt vanuit het positieve en dat merk je in alles. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap.

In 2003 begonnen als begeleider, geweldig vond ik het. Na mijn studie startte ik de eerste vestiging in Rotterdam, die ik jaren met liefde runde. AFTER'S COOL groeide, ik groeide mee. In de kern is alles nog hetzelfde, al veranderde er natuurlijk genoeg. Sinds 3 jaar run ik samen met Emmy dit prachtige bedrijf, nog steeds iedere dag vol energie en veel plezier.

Judith Blaauw, Directeur

Judith Blaauw, Directeur

Wat maakt het werken bij AFTER'S COOL zo leuk?

Bij AFTER’S COOL is iedereen verschillend, maar we werken samen aan één doel: Blije kinderen aan de keukentafel! Daar staan wij iedere dag voor en krijgen we energie van. We zijn al ruim 20 jaar succesvol door de combinatie van hard werken en leren zo leuk en makkelijk mogelijk maken, met resultaat. Dat willen wij iedereen laten ervaren.

Sunny side up

Positief! Met plezier. Wat gaat al goed? Het zal lukken!

Work with love

Liefdevol. Met aandacht, voel je thuis en warm.

Open

Transparant en eerlijk! Alles mag gezegd worden, jezelf geven en fouten maken mag.

The extra mile

Wij zetten een stap extra. Wat kunnen we nog meer doen? Boven verwachting en vernieuwend!

Sunny side up
Work with love
Open
The extra mile

Ons team

AFTER’S COOL is een familiebedrijf en zo voelt het ook! Het hele AFTER’S COOL team werkt vanuit liefde voor de leerlingen, is ontzettend positief en is altijd bereid een stap extra te zetten. Als Great Place To Work vinden we het belangrijk dat niet alleen onze leerlingen, maar wij zelf ook blijven leren en ontwikkelen.